Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zabezpečení objektu

    Zabezpečení objektu proti neoprávněnému vniknutí je většinou realizováno standardními produkty, které stojí řádově tisíce až desetitisíce, bohužel takovýto systém umí většina nenechavců obejít, popř. jednoduše odstavit z provozu a tím pádem je veškeré zabezpečení nulové. Pokud bychom chtěli profesionálnější zařízení, již si musíme šáhnout do kapsy hlouběji, ale i zde je pořád použito zařízení, které je na trhu známé a tím pádem je také známo jeho zapojení a z toho vyplývající znalost jak ho odpojit od funkce, i když je to mnohem složitější.

    Naše řešení v podstatě nenese žádné další investice, protože používá prvky inteligence již v domě nainstalované. Další výhodou je, že není jednoduché systém zabezpečení jakkoliv obejít, popř. ho odstavit z provozu, protože naše know how v této oblasti je dobře utajeno a také je to zařízení, které nekoupíte v jakémkoliv obchodě a nemůže ho kdokoliv rozebrat a zjistit jeho funkčnost a to z důvodu, že každé zařízení má pozměněné softwarové vybavení(firmware), což znemožňuje jakkoliv zidentifikovat funkčnost.  

    Pokud se rozhodnete nechat si implementovat naše zabezpečení, bude obsahovat jak samotné hlídání objektu pomocí čidel(PIR, magnetické kontakty, apod.), monitoring pomocí kamerového systému napojený do inteligence domu a také zálohovací zařízení, které ukládá záznam z kamer na bezpečném místě. V rámci zabezpečení je samozřejmě možnost podívat se odkudkoliv ze světa pomocí internetu na stav vašeho domu, podívat se na kamery, popř. přehrát historii z kamer. Nedílnou součástí je při porušení bezpečnosti objektu, okamžité informování majitele domu pomocí sms, mailu, apod. Celý systém je zálohován ze záložního zdroje.

    V rámci celého systému je možno implementovat i přístupový systém, kdy se pomocí čipů můžete dostat vždy jen do dveří, které mají pro daný čip oprávněný, tato funkce je však spíše využívána u komerčních objektů, v rodinném domě by asi neměla valného významu, už jen proto, že automatické dveře a celý systém otvírání není levný, i když implementace ze strany inteligence domu je jednoduchá a cenově nenáročná.

    Detaily zde nechceme rozepisovat, právě z důvodu jakéhokoliv prozrazení funkčnosti, popř. rozkrytí detailů našeho řešení. Řešení pro zákazníka děláme na míru a upravujem po detailním probrání možností a požadavků klienta. Opět zde zdůrazníme, že implementovat jakékoliv přání klientů není problém, díky tomu, že držíme softwarové vybavení v ruce a je jednoduché ho jakkoliv rozšířit.

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< únor >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      


Statistiky

Online: 2
Celkem: 247788
Měsíc: 2753
Den: 219